KunstEvent – Kunst & KURSUS

Vi afholder kunstkurser og Events i København og omegn

Bag KUNSTEVENT står Anne Lorenzen og Christina Hollensen.

Med baggrund i både undervisning og billedkunst – og en umættelig lyst til at finde på og sætte i gang – er det logisk for os at skabe muligheder for andre mennesker, hvor de kan fordybe sig og opleve gennem det at skabe billeder.

Om det er for få timer eller som et led i en længere udvikling, ønsker vi at gøre mødet med billedkunsten legende, sjovt, inspirerende og gerne lidt overraskende.

Christina Hollensen

Billedkunstlærer Christina Hollensen
Christina Hollensen er uddannet lærer med bachelorprojekt i billedkunst med emnet ”Æstetiske læreprocesser”

Hun har erfaring som underviser og ”co-teacher” på kreative kurser i mange forskellige teknikker samt teambuildingevents. Hun har desuden deltaget i ”Kram Kamelen” med en workshop for pædagogisk personale i Lejre kommune med titlen ”æstetiske læreprocesser og genbrugskunst”.

Christinas egen kunst er præget af humor og finurlig ironi. Hun har en stor kærlighed til materialer, struktur og lag. Hun arbejder tit ud fra en drømmende, humoristisk og legende tilgang til tilværelsen med undertoner af mere alvorlige emner.

Christina Hollensen finder inspiration i Street Art, POP ART og klassiske trykteknikker, og hun kombinerer ofte mange teknikker i sine værker. Hendes styrker er Mixed Media, akrylteknikker og akvarelteknikker.

Anne Lorenzen

Billedkunstner Anne Lorenzen
Anne Lorenzen er certificeret GOLDEN Artist Educator og er dermed den, du kan spørge om det meste vedrørende GOLDENs produkter og mere generelt om acrylfarve.
Anne har en baggrund som reklametegner, lærer og siden 1999 som fuldtids billedkunstner.

I sit værksted i Søborg afholder hun kurser mest baseret på teknik og materiale.

Annes egen kunst er en stadig eksperimenteren med materiale, teknik og farve. Hun arbejder som regel i temaer, hvor motiver og mønstre går igen, men hvor hvert billede alligevel får lov at gå i den retning, det “vil”.

Ud over acrylmaleri arbejder Anne med collage, akvarel, Mixed Media, tryk og hvad hun ellers lige får lyst til. Nøgleordet er leg.

0
VALGTE KURSER
  • No products in the cart.