Velkommen november!

Ja, vi ved godt, at mange absolut ikke gider den mørke måned, der kan føles så lang.
Men prøv at vende det om: Masser af timer til at male, fordybe sig og lege. Lad det suse udenfor, bryg en god te eller kaffe og dyk ned i farvernes varme verden.

Hos os i Søborg er november en rigtig travl måned. Alle weekender er besat med kursusaktiviteter.
Allerede her den 6.-7. lægger vi hus til et serigrafikursus med André Moulin. Nåede du ikke at komme med på deltagerlisten i denne omgang, så kan vi vist godt løfte sløret for, at André vender tilbage i starten af februar. Følg med på millerart.dk, hvor man kan se og booke Andrés kurser.

EVENT-NYT: Snup en kunstpause

“Kunstpausen” er et af de tilbud, Kunstevent.dk har til grupper af personer, der har lyst til en smuttur ind omkring en kunstners værk og historie. En kunstpause varer et par timer og er en blanding af foredrag og leg på papir. Tilbuddet er henvendt til såvel firmagrupper som alle mulige andre, der kan samle 10-15 personer.
Se mere om Kunstpause HER.

Vi laver forresten også andre events for firmaer og private. Se mere om det på kunstevent.dk.

Skriv på kontakt@kunstevent.dk, hvis du, din gruppe, dit firma har lyst til at lege med os!

PS – “kunstpauserne” kommer nok også på kursusprogrammet næste år, så du har mulgihed for at opleve dem, selv om du ikke er del af en større gruppe.

Årets sidste kurser

Maledage med Anne – personligt maleri

I den forlængede weekend 12.-14.november står den på Maledage med Anne. Her kan du – på et luksuslille hold – se nogle af Annes favoritteknikker folde sig ud og selv afprøve dem på dine egne motiver.
Billedet herover rummer blandt andet leg med stencils, afmaskning med flydende latex, maleri med kul og akryl-gel, flydende akrylfarver. Der er stadig et par pladser. Se mere HER.

Sidste weekend i november er der en anden mulighed for at lege med landskab, nemlig kurset Glitrende landskaber, hvor der lige er en enkelt plads. Læs om kurset HER.

Bjørn Ignatius i 4 hele dage

18.-21.november har du mulighed for at arbejde under vejledning af kunstneren Bjørn Ignatius Øckenholt. Der er max 5 deltagere på Bjørns hold hos os, så her kan du virkelig nyde godt af Bjørns store viden og erfaring. Værkstedet er åbent nogle ekstra timer ud over selve undervisningen, så der er tid til at arbejde igennem! Læs om kurset HER.

Og inden vi får set os om….

… skriver vi 2022! Derfor vil vi spørge dig, om du har nogle forslag, ønsker og ideer til næste års kursuskalender. Du kan svare på denne mail – eller skriv SMS til 31242011. Det er selvfølgelig ikke sikkert, vi kan opfylde det, men vi vil rigtig gerne høre, hvad du tænker.

Julestuen springer over igen…

Coronasmitten stiger, og vi har ikke lyst til at være medvirkende til, at nogen skal ligge syge i december fordi de har julehygget med os. Så vi venter lige en postgang med at klippe-klistre.

God november til dig!

Christina og Anne

0
VALGTE KURSER
  • No products in the cart.