Molding Pastes

Af Anne Lorenzen
Skrevet d.25 maj, 2019

Molding Paste – Fremragende til at bygge overflader og skabe teksturer. Tørrer til en hård, men fleksibel, uigennemsigtig film. Bland med farve for at strække farven og ændre dens konsistens og tone.

Hard Molding Paste – Tørrer til en ekstremt hård, uigennemsigtig film. Når tør, kan den skæres i med hånd eller elværktøj. Blandes nemt med acrylfarver.

Light Molding Paste – Over 50% lettere end GOLDEN Molding Paste. Denne dramatiske lethed giver mulighed for at skabe store kunstværker med tykke lag af materiale. Light Molding Paste tørrer til en ugennemsigtig, mat finish med god fleksibilitet. Den er designet til at holde toppe i meget strukturerede overflader og den blandes nemt med farver.
Light Molding Paste er et herligt underlag for akvarelteknikker.

Coarse (grov) Molding Paste – tyk, varm hvidligt medium. Tørrer til en hård, stiv, men fleksibel film med en ruhed som fint sandpapir. Accepterer våde og tørre medier meget godt. Bland med Fluid eller Heavy Body for at skabe en tæt maling, der holder gode toppe og tørrer mat til satin med en fin-gruset konsistens.

Modtag mit nyhedsbrev