Golden Fluid akrylfarver

Fluid akrylfarver har høj farvestyrke, holdbarhed, fleksibilitet og god vedhæftning og indeholder ikke mere vand end kraftige malinger. Fluid akryl er ideelle til sprøjtning, børstning, farvning, anvendelse af stof og kan let blandes med andre GOLDEN farver og medier.

Af Anne Lorenzen
Skrevet d.14 september, 2019

Golden fluid farver er meget intense, permanente akrylfarver i stærke farver med en flydende konsistens. Den flydende konsistens er ikke resultat af yderligere vand.
Fluid indeholder et højt pigmentniveau i akrylpolymer, lig med Heavy Body-farverne og der tilføjes ingen fyldstoffer eller forlængere.

Fluid acrylfarverne er lige så intense som Golden Heavy Body akrylfarver, men har en tyktflydende konsistens (som tyk fløde/kærnemælk), der gør dem velegnede til mange forskellige teknikker fra traditionelt penselmaleri til akvarelteknikker.

Fluid-farverne består af et acrylpolymer-bindemiddel tilsat koncentrerede kvalitetspigmenter og findes i et bredt udvalg af permanente og lysægte farver.

Fyldstoffer

Ingen fyldstoffer eller strækmidler er tilsat. Der er heller ikke tilsat yderligere vand for at opnå den tyktflydende konsistens.

Pigment

GOLDEN Fluid acrylfarverne har samme pigmentbelastning som Heavy Body farverne, men hvor Heavy Body er mere faste i konsistensen, giver Fluid mulighed for glatte, strømmende teknikker samtidig med, at man bevarer farveintensitet, acrylfilmens holdbarhed og vedhæftning.

Bland med..

Fluid blandes nemt med alle acrylfarver og medier, gessoer og andre grunde.

GOLDEN Fluid kan blandes med Airbrush Medium og fortyndes hermed til en konsistens, der får den til at minde om High Flow farverne.

Mal også på tekstil

Man kan med fordel bruge Fluid-farverne til at male på tekstil. De behøver ikke fiksering og holder pænt i vask. Man kan gøre acrylfilmen mere fleksibel ved anvendelse af specialpolymeren Golden GAC 900.

Relaterede indlæg

Den store flyttedag 2019

Hjælp! Værkstedsflytning – IGE…

Andet, Anne & Christina, Værksted

Golden Artist Educators

Jeg har været “Certified GOLDE…

Akrylfarver, Golden, Kunstevents, Materialer

Relaterede videoer

Kommer snart – en samling af videoer med tips og inspiration til maleri og meget mere.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked 🙂

Aktuelle kurser

Mixed media maleri

Weekendkursus d. 6. juni

SOMMERKURSUS

Ugekursus d. 29. juni

SOMMERKURSUS

Ugekursus d. 20. juli

Pop og street: Warhol og Basquiat

Weekendkursus d. 18. september

Mixed media maleri

Weekendkursus d. 26. september