Kunstpause

To timer “i selskab” med en af de store fra verdenskunsten…

 Her er et tilbud om en pause, en oplevelse, viden og leg. Måske har I allerede en kunstforening eller kunstklub, og ellers kan I måske samle en flok, der har lyst til at prøve noget nyt!

På en levende og legende måde præsenterer vi jer for en af verdenskunstens største personligheder gennem fotos, fortælling og små øvelser, som alle kan udføre – også uden forudgående erfaring i at tegne og male.

Varigheden er ca. 2 timer. 

Deltagerantal mindst 10, max 16*.

Stedet er vores atelier på Poppelgårdvej. Men vi kan også komme til jer – og *så kan antallet også være højere. Til gengæld kommer der et beløb på til transport og ekstra tid.

Prisen er som udgangspunkt 300,- pr. deltager inkl. materialer, te/kaffe og en snack.

Tidspunktet finder vi ud af. Det kan være i dagtimerne eller om aftenen, fx ved fyraftenstid.

Vælg mellem:

  • Jean-Michel Basquiat (1960-1988), amerikansk graffitikunstner, maler, protegé af Andy Warhol. Hans vilde og nyskabende kunst er stadig inspiration for masser af kunstnere verden over.
  • Henry Darger (1892-1981), amerikansk outsiderkunstner og ”ensom særling”, hvis værker først blev opdaget få måneder før hans død. Han arbejdede blandt andet med kalkering og vandfarver.
  • Tal R (1967-), dansk billedkunstner. Denne kunstpause tager afsæt i Tal R’s 2021-udstilling på Ordrupgård. Under titlen ’Alene hjemme’ udstillede han papirarbejder og malerier af blomster i vase, fugle i bur og husfacader.
0
VALGTE KURSER
  • No products in the cart.