Kunstkurser i København

Kunstevent.dk er en fællesnævner for kreative aktiviteter af forskellig art. Vi laver firmaevents og teambuilding, maleevents af forskellige slags for private, materialedemonstrationer, og på vores værksted i Søborg, under navnet ”Kunst & Kursus” afholder vi en masse kreative kurser.

[wpv-view name="kursusoversigt-produkt-divi-test" limit="-1" orderby="date" order="asc"]
Booking & betaling

Betal sikkert med kreditkort, Viabill og MobilePay. Krypteret forbindelse.

Corona hensyn

Lavere deltagerantal

For at sikre afstand og ”luft” omkring os alle, er vi nødt til at begrænse deltagerantallene, afhængigt af kursets karakter. Vi har kvadratmeter nok – men der er også smalle passager i værkstedet, hvor man ikke skal være nødt til at mase tæt forbi hinanden. Der er altså ikke ret mange pladser - så vil man med, skal det nok gå stærkt med at tilmelde sig

Medbring egen forplejning

Vi mener ikke, det er forsvarligt at stille fælles snacks frem, som vi ellers altid gør, og det vil nok også være sikrest, hvis alle har egen kaffe/te osv med. Så den sædvanlige forkælelse må I desværre undvære. Vi har slået en halvtredser af priserne i den forbindelse. Der er selvfølgelig vand i hanen, og vi kan stille et minikøleskab op til kursisters madpakker og drikke – med sprit, vådservietter osv lige ved hånden.

Pas på hinanden

Det siger nok sig selv, at man ikke deltager, hvis man har symptomer, eller bor sammen med nogen, der har corona. Inden for rimelighedens grænser vil vi tilbyde en anden kursusmulighed i disse tilfælde.

BOOKING HJÆLP

Sådan fungerer booking:

Når du klikker på “Book nu” tilføjes kurset til en kurv som du kan se i menuen og nederste højre hjørne.

Klik på gennemfør booking og udfyld fakturadetaljer og gennemfør betaling.

Du modtager herefter en bookingbekræftelse med dit personlige bookingnummer.

Du vil efterfølgende blive holdt opdateret og informeret om kurset på samme email adresse som du angiver i bookingen.

Betingelser

Handelsbetingelser

I vores handelsbetingelser kan du læse om fortrydelsesret, tilbagebetaling, aflysningsfrist, konvertering til gavekort, flytning til andet/senere kursus mm.

Privatliv

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik her for at se alle detaljer om hvordan vi anvender og opbevarer dine data, samt sletning af data indhentet via cookies.

   

De kurser vi tilbyder, favner et bredt spektrum.

Der kan være tale om endagskurser, aftenkurser, weekendkurser eller ugekurser. De fleste er malekurser, ofte med en portion mixed media ind over.

Nogle af vores kunstkurser tager udgangspunkt i berømte kunstnere – eller måske mindre berømte men ikke mindre interessante. Her ser vi nærmere på motiver, teknikker og farver, og kursisterne henter inspiration, som de derefter leger videre med.

Andre kurser er arrangeret over et emne – for eksempel ”Landskab med benspænd” eller ”Fugle og fjer”. Her tilgår vi emnet fra flere vinkler og med en variation af teknikker – således bliver teknik og materiale det væsentligste og emnet mest beregnet på at give frihed til teknikken, fordi motivet i en eller anden grad allerede ligger fast.

I hver sæson er der en blanding af kurser, vi før har kørt, og helt nye. Vi gentager populære kurser i det omfang, der er efterspørgsel – dog ikke ud over, hvad vi selv har lyst til. Vi elsker nemlig også at udvikle nye forløb, emner og ideer. Det er en vigtig del af vores kursuskoncept, at vi selv har det sjovt. Det kan mærkes og smitter af, og stemning, hygge, humor, personlighed og varme er nogle af de ting, rigtig mange nævner, når vi får feedback fra kursister.

Et sted hvor vores egen legelyst virkelig får fuld skrue, er vores sommerkurser. Det er ugekurser (5 dage), hvor emnet ikke er kendt for deltagerne før første kursusdag. I 2019 var emnet ”Univers”, i 2020 ”Cirkus”, og i 2021 ”Selfie”. I løbet af sådan en uge præsenterer vi så alle mulige oplæg til inspiration – kunstnere, tekster, teknikker, gimmicks, gaver og overraskelser.

Små hold

I værkstedet i Søborg har vi plads til 6—7 kursister, hvis det er et malekursus, hvor der arbejdes på forholdsvis store billeder. Et kursus, hvor indholdet er papirarbejde og mest kræver bordplads, kan afholdes for op til 8-10 deltagere. På mange af vores kunstkurser er vi to undervisere, så der er masser af vejledning og sparring at hente.

Vi afholder også kurser, hvor vi har hentet andre undervisere ind, og lægger desuden lokaler til, hvis en underviser står og mangler lige det rum og de faciliteter, som vi kan tilbyde.

Materialer

På langt de fleste af vores malekurser og mixed media-kurser er alle materialer inkluderet i prisen. Det betyder, at kursisterne ikke behøver anskaffe alt muligt for at deltage, og kan afprøve og vurdere, hvilke ting de så måske efterfølgende vil ønske sig eller købe.

Hos os er materialer et vigtigt område. Og også (desværre) et dyrt et. Livet er for kort til dårlige materialer! Vi er faktisk vilde med kunstnermaterialer, og vi vil nok påstå, at der ikke er meget af den slags, vi ikke kender til og har prøvet.

Ud over akrylmalingen, som er vores centrale materiale, så anvender vi mange andre typer af farver – akvarel, farveblyanter, kridt, pasteller, markere mm.

Når der er lærred involveret, er det altid af god kvalitet. Ofte arbejder vi på løst lærred, altså lærred, der ikke på forhånd er spændt på en blindramme. I værkstedet har vi mange meter gipsvæg, hvor lærreder kan klipses op, men også bordplads til alle deltagere i kurserne. Det uopspændte lærred gør mange teknikker lettere at udføre, fordi det ikke giver efter, som et opspændt lærred gør. Vi plejer så at spænde billederne op hen mod slutningen af et kursus. Der kommer et tidspunkt, hvor man har brug for at få lærredet ”på pinde” for at kunne se, hvad der skal til for at gøre billedet færdigt.

(Med det sagt, skal det også siges, at man ikke skal regne med at komme hjem fra vores kurser med færdige værker. Det er altid processen, det man lærer og erfarer, der er det vigtigste!)

Vi maler altid med GOLDEN akrylfarver.

Dette skyldes to ting.

For det første fremstiller det amerikanske mærke ikke bare nogle af verdens allerbedste akrylfarver – ved siden af selve farverne er der også et kæmpe program af tilhørende malemidler, der kan udvide og variere farvernes anvendelsesmuligheder.

For det andet har GOLDEN valgt at tilknytte kunstnere fra hele verden, som uddannes i GOLDENS program og dermed er i stand til at vejlede brugere af produkterne på alle niveauer fra begynderen til den professionelle kunstner.

Produktprogrammet er så omfattende, at de færreste forhandlere vil kunne vejlede grundigt og rigtigt. Hos Kunst & Kursus / kunstevent.dk er vi begge certificerede Golden Artist Educators.

Kreative kunstkurser og events

Kurser på kalenderen er for voksne. Vi tilbyder også kunstevents hvor I får en fantastisk oplevelse sammen, det kan være sjove firmaarrangementer med teambuilding, kreative oplevelser for private som par-oplevelser, hygge for forældre, bedsteforældre og børn(familiedag) og mange andre typer privat-events. Vi tilbyder desuden kreative kurser og kompetenceudvikling for undervisere.

SAVNER DU EN BESTEMT TYPE KURSUS?

Vi vil rigtig gerne vide hvad du søger, så skriv til os på kontakt@kunstevent.dk med din efterspørgsel.

Venligst