Kunstevents

Geniale kunstoplevelser for både firmaer, private og undervisere.

Kunstevents til familier, par, virksomheder, kunstgrupper, undervisere og alle andre der vil have en glad, udfordrende og mindeværdig oplevelse sammen.

Noget virkelig cool ved vores events er, at I får jeres malerier med hjem, så – ikke bare får I en stærk oplevelse sammen, I vender hjem med et maleri til stuen eller malerier til virksomheden som I kan se på og mindes Jeres oplevelse sammen. Hvert et mærke på lærrederne vil bringe jer minder om  hvordan I stod og grinede over lange pinde og underlige balloner (intet afsløret!)

Det kan være alt muligt spændende, eksemepvis kunstevents hvor I har det sjovt med at være kreative sammen og skabe noget fælles, lige til at hænge op hos Jer selv.

Det er ligetil – I bliver guidet igennem en masse små udfordringer og leg

Kunstevent for firmaer

Når man møder hinanden på udebane, lærer man noget nyt om sine kolleger.

Med en række forskellige lege og teknikker, kommer der gang i grin og tanker hos deltagerne.

Kunstevent for private

Privat-events kan eksempelvis være en hyggelig familiedag. Fødselsdage. Polterabend. Venindehygge. Kærestedag eller ligefrem bryllupsgavedag.

Der er alverdens muligheder. Vi kunne for eksempel komme og styre produktionen af et eller flere fælles malerier ved den store familiefest.

Kunstevent for undervisere

Er I pædagoger, undervisere, kunstnergrupper eller lignende?

Vi stiller op med masser af ideer, teknikker, spændende materialer og sjove måder at lave billeder på.
Vi har begge lang erfaring som undervisere – og lige så lang erfaring i at skabe billeder både i form af malerier og mixed media.

Modtag vores nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.