Golden Artist Educators

Jeg har været “Certified GOLDEN Artist Educator” i en del år nu. Det er fantastisk nyt, at de har optaget Christina, der skal af sted til sin GOLDEN-uddannelse i New Orleans her i oktober. Det betyder så, at vi ganske snart, er 2 undervisere, der begge er GOLDEN Artist Educators og dermed kan vejlede på højt niveau om GOLDENs farver og store program i akrylmedier.

Hvorfor GOLDEN akrylfarver og medier?

Faktisk har jeg malet med GOLDENs akrylfarver, siden jeg lærte dem at kende for omkring 20 år siden.

Og hvorfor foretrækker jeg så disse materialer, der bestemt ikke hører til i den billige ende? – jo, det er helt enkelt: Jeg synes, det er de bedste. Alt er, på meget amerikansk vis, gennemtestet og gennemarbejdet, før det kommer på marrkedet, og alle produkter bliver nøje evalueret og om muligt forbedret løbende. Se deres hjemmeside på goldenpaints.com

GOLDENs farver er produceret med meget rene pigmenter af høj kvalitet. Det gør dem klare og lysende, og lette at blande uden “mudder”. Den binder, der holder pigmentkornene sammen, er også meget ren og meget stærk. Og så er der ikke tilsat fyldstoffer, som man tit ser i billigere farver. Det øger både selve farveindtrykket og drøjheden. GOLDEN koster måske nok flere gange mere end de billigste farver, men de holder også meget, meget længere.

GOLDENs farver er produceret med meget rene pigmenter af høj kvalitet. Det gør dem klare og lysende.

Man behøver absolut ikke investere tusindvis af kroner i GOLDEN-farver for at komme i gang med dem. Man kan fx købe et basissæt, et blandesæt, eller måske bare en eller to kulører, som man er særlig vild med. GOLDEN kan sagtens bruges sammen med, og måske især på toppen af, andre akrylfarver.

Hvad betyder vores GOLDEN-uddannelse – for dig?

GOLDEN var oprindelig et familiefirma, stiftet af Sam Golden og hans kone Adele. I dag er det et medarbejderejet firma, ledet af Sam og Adeles søn Mark Golden. Mange fra familien er stadig involveret i firmaet.
På grund af denne familiaritet er GOLDEN – helt bevidst – ikke noget særlig stort firma opregnet i antal af medarbejdere, På trods af, at GOLDEN stort set kan fås i hele verden, er antallet af medarbejdere ikke over 100.

Det lader sig gøre på grund af deres geniale uddannelsesprogram.

GOLDEN tilbyder rigtig mange produkter, der udvider akrylfarvens muligheder – et program, der er alt for stort og indviklet til at forhandlere, for ikke at tale om forbrugerne, kan overskue det.
Derfor har de udviklet to programmer baseret på kunstnere fra hele verden, som bliver “klædt på” til at formidle programmet. Disse to programmer er “GOLDEN Working Artists” og “Certified GOLDEN Artist educators”. Working Artists er mest i USA og Canada, hvor de holder workshops og lectures på Art Colleges og i kunstnersammenslutninger.

Artist Educator-programmet startede i 2012 – jeg var selv på et af de allerførste kurser. Det er rigtig smart tænkt at bruge kunstnere – og folk der allerede underviser i maleri – til at formidle programmet. Vi har jo en helt anden tilgang til produkterne end en butiksansat, der måske ikke selv maler eller kender de forskellige ting.

Der er masser af materiale og vejledning på nettet om GOLDENs farver og medier. Men for nogle er det et problem, at langt det meste er på engelsk. Også her kan vi hjælpe – både med den fysiske vejledning på vores kurser, men også med information på dansk online. På min hjemmeside www.annelorenzen.dk ligger et “leksikon” med enkle forklaringer om de fleste profukter – på dansk. Og snart kommer vi med videoer, igen på dansk, hvor vi præsenterer både farver og medier.

Snart udgør vi 20% af GOLDEN-specialiserede i hele landet

Der er kun (inkl. Christina)  5 Golden Artist Educators i hele Danmark.
Christina og jeg har jo “hovedkvarter” i Søborg ved København, men vi kommer gerne til jer andre steder i landet, hvis I kan samle et holde og skaffe et lokale.

Ses vi?

Flere blogindlæg

Kursuskalender efterår 2021

[wpv-view name="produktliste-til-produktside"]