Privatevents

Privatevents

Kreative oplevelser for familier, venner, kolleger, festdeltagere…

Events for private

Nogle timer, en dag eller en weekend, hvor man leger sammen i et kreativt, hyggeligt miljø, er det lige jer?

Næsten alle kan deltage her. Børn fra 2-3 år i følge med forældre eller bedsteforældre. Konfirmander – en alternativ Blå Mandag? Fødselsdage. Venindehygge. Kærestedag eller ligefrem bryllupsgavedag. Der er alverdens muligheder. Vi kunne for eksempel komme og styre produktionen af et eller flere fælles malerier ved den store familiefest? Og så videre videre videre.

Der kan være et tema – eller ikke. Vi kan lægge værkstedslokale til, hvis I er en lille gruppe – og er I flere end 5, finder vi ud af noget andet. Vi arbejder med de top-gode acrylfarver fra Golden på papir eller lærred eller måske tekstil. Stort format og fælles, eller mindre formater og individuelt.

Alle kan male. Også de, der ikke tror de kan!

Om resultatet ender hjemme på stuevæggen, er naturligvis ikke en sikker sag, men de fleste går hjem med noget fedt. Se her et abstrakt maleri lavet af en 3årig, og Darth Vader i pastelfarvet collage på pink – pigens helt eget design.

Hvis den private event foregår på vores hjemmebane, har vi te/kaffe til jer og kage eller frugt. Skal der frokost til, tager I den selv med.

I skal også tænke i tøj, der kan tåle maling, og måske forberede nogle motiver. Resten sørger vi for!

At skabe noget i godt selskab er et supergodt udgangspunkt for god samtale og endnu bedre grin. Kom og leg med! Skriv og lad os lave lige den dag til jer, som I ønsker jer!

Ide til bryllupsgave: Lad parret skabe deres fælles maleri “i kunstnerens værksted”.

Selv ret små børn kan have glæde af gode farver – men det må ikke vare for længe. Foto fra “bedstemordag”.

Familiedag – vær kreativ med ungerne!

Ægte familehygge for forældre og børn med vores familiedag oplevelser.

Vær kreativ med ungerne! Vores familieevents er særligt tænkt omkring et samarbejde og fællesskab mellem børn og voksne, vi har fokus på kreative familieaktiviteter når vi åbner værkstedet for din familie og byder på et kæmpe udvalg af redskaber, akrylfarver, medier og en godt guidet oplevelse af en eller to undervisere.

Oplevelser for par

Tilbring en dag med din kæreste

Modtag vores nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også kontakte os her

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.